Utilizator: {{ userName }}
Programări Consultații Program Ambulatoriu Program Gărzi Delogare
 


Autentificare
{{dialogMessage}}
{{s.Text}}
-- toate locațiile -- {{s.depFelNume}}
-- toate specialitățile -- {{s.SpecialitateNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
Căutare
{{source.pacient}} Nu exista un pacient care sa contina "{{searchPacient}}".
{{source.denumireServiciu}} Nu exista un tip serviciu care sa contina "{{searchService}}".
Tiparire
Se încarcă datele...
{{$row.pacient}} {{$row.denumireServiciu}} {{$row.status}} {{$row.progData}} {{$row.spital}} {{$row.adresaSpital}} {{$row.locatieNume}} {{$row.specialitateNume}} {{$row.depNume}} {{$row.medNume}} {{$row.pacTel}} {{$row.observatii}} {{$row.deUnde}} Anulare
today
:
*Pentru anularea analizelor PCR SARS CoV-2 si IgG SARS CoV cu plata, alegeti specialitatea Medicina de laborator.
-- orice specialitate -- {{s.SpecialitateNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
delete Anulare programare
Medicul își rezervă dreptul de a decala ordinea consultațiilor. Consultațiile contra cost nu necesită bilet de trimitere sau card de sănătate!
Certificatele medicale A5 pentru Colegiul Medicilor, OAMMR, rezidențiat, concursuri, examene, auto etc NU necesită programare. Fiind contra cost, solicitantul se adresează direct la casierie.
Pentru programarea analizelor PCR SARS CoV-2, IgG SARS CoV și Test Antigen cu plată, la specialitate se va alege Medicină de laborator. Programările și internarea în spitalizare de zi se adresează doar pacientului aflat strict în perioada de izolare (maxim 14 zile de la data diagnosticului Covid-19).
Pentru programare Spitalizare de zi Infectioase-Post Covid-19 (pacienți iesiți din perioada de izolare), la specialitate se va alege Spitalizare de zi Infectioase-Post Covid-19.
Pentru programare Spitalizare de zi-Covid-19 Infectioase (pacienți aflați strict în perioada de izolare), la specialitate se va alege "Spitalizare de zi-Covid-19 Infectioase".
Rezultatul testului *PCR-SARS CoV2 personal pozitiv sau *Test antigentic SARS CoV2 personal pozitiv, trebuie să fie eliberat de o unitate medicala/serviciul de ambulanță pentru a vă putea programa la spitalizare de zi-Covid-19. Testul trebuie să fie efectuat cu maxim 14 zile anterior datei programării pentru spitalizarea de zi.
Pentru Test TORCH programarile se fac online, alegand specialitate Boli Infectioase - Test TORCH. Pacientele se prezinta direct la cabinetul nr. 57,etaj 2, cu cartea de identitate, biletul de trimitere si cardul de sanatate. Rezultatele se primesc pe adresa de e-mail. Pentru efectuarea testelor cutanate alergologice, este necesara intreruperea tratamentului antihistaminic cu cel putin cinci zile inainte! Aceasta programare nu include si programare pentru investigatii radiologice! Dupa administrarea picaturilor pentru dilatarea pupilei, nu puteti conduce timp de doua ore! Numarul de consultatii decontat de CJAS este limitat de fondurile primate. Consultatiile contra cost nu necesita bilet/programare. Pentru programare Spitalizare de zi Covid-19 Interne (pacienți iesiți din perioada de izolare), la specialitate se va alege Spitalizare de zi Covid-19 Interne, evaluarea se face la Spitalul Clinic de Boli Infectioase, din str.Iuliu Moldovan,nr.23. Pentru examinare este nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie pentru specialitatea interne, decizia de izolare/copie a biletului de externare, cardul de sanatate si Carte de identitate.
{{s.Text}}
-- orice județ -- {{s.DenumireLocatie}}
-- orice locație -- {{s.depFelNume}}
-- orice specialitate -- {{s.SpecialitateNume}}
-- orice specializare -- {{s.SpecializareNume}}
-- orice departament -- {{s.depNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
search Caută locuri disponibile
Se încarcă datele...
{{m}} {{$row.DENUMIRETIPORAR}} {{$row.MEDNUME}} {{$row.DEPNUME}} {{$row.SPECIALITATENUME}}
Datele pacientului
today
Am test PCR-SARS CoV2 pozitiv sau test antigentic SARS CoV2 pozitiv eliberat de o unitate medicala/serviciul de ambulanță*:
Doresc să primesc SMS de notificare cu 30 minute 1 oră 2 ore 6 ore 1 zi 2 zile 3 zile
Doresc să primesc un e-mail de notificare cu: 2 ore 6 ore 1 zi 2 zile 3 zile 1 săptămână
Sunt de acord cu internarea prin spitalizare de zi pe o durata de maxim 7 ore, cu efectuarea unui consult medical de specialitate, monitorizarea clinica si a parametrilor vitali, prelevarea de probe de sange si efectuarea unei investigatii radiologice pulmonare cu scopul aprecierii gradului de severitate al bolii.
check_circle Confirmă programarea
{{dialogMessage}}
Ultima programare efectuată print Tipărire
Exista o versiune mai noua a paginii. Continuarea folosirii versiunii actuale poate duce la programari cu erori. Va rugam sa reincarcati pagina.