Utilizator: {{ userName }}
Programări Consultații Program Ambulatoriu Program Gărzi Delogare
 


Autentificare
{{dialogMessage}}
{{s.Text}}
-- toate locațiile -- {{s.depFelNume}}
-- toate specialitățile -- {{s.SpecialitateNume}}
-- Choose doctor -- {{s.medNume}}
Search
{{source.pacient}} Nu exista un pacient care sa contina "{{searchPacient}}".
{{source.denumireServiciu}} Nu exista un tip serviciu care sa contina "{{searchService}}".
Tiparire
Se încarcă datele...
{{$row.pacient}} {{$row.denumireServiciu}} {{$row.status}} {{$row.progData}} {{$row.spital}} {{$row.adresaSpital}} {{$row.locatieNume}} {{$row.specialitateNume}} {{$row.depNume}} {{$row.medNume}} {{$row.pacTel}} {{$row.observatii}} {{$row.deUnde}} Anulare
today
:
*Pentru anularea analizelor PCR SARS CoV-2 si IgG SARS CoV cu plata, alegeti specialitatea Medicina de laborator.
-- any specialty -- {{s.SpecialitateNume}}
-- Choose doctor -- {{s.medNume}}
delete Anulare programare
Medicul își rezervă dreptul de a decala ordinea consultațiilor. Consultațiile contra cost nu necesită bilet de trimitere sau card de sănătate!
Certificatele medicale A5 pentru Colegiul Medicilor, OAMMR, rezidențiat, concursuri, examene, auto etc NU necesită programare. Fiind contra cost, solicitantul se adresează direct la casierie.
Pentru programarea analizelor PCR SARS CoV-2, IgG SARS CoV și Test Antigen cu plată, la specialitate se va alege Medicină de laborator.
Locurile disponibile pentru Recuperare/Balneologie se afiseaza in data de 15 a fiecarei luni, ora 7:00. Programarile se efectueaza numai on-line sau telefonic la tel: 0364131138 / 0364131177.

Programările și internarea în spitalizare de zi se adresează doar pacientului aflat strict în perioada de izolare (maxim 14 zile de la data diagnosticului Covid-19).
Pentru programare Spitalizare de zi Infectioase-Post Covid-19 (pacienți iesiți din perioada de izolare), la specialitate se va alege Spitalizare de zi Infectioase-Post Covid-19.
Pentru programare Spitalizare de zi-Covid-19 (pacienți aflați strict în perioada de izolare), la specialitate se va alege "Spitalizare de zi-Covid-19".
Rezultatul testului *PCR-SARS CoV2 personal pozitiv sau *Test antigentic SARS CoV2 personal pozitiv, trebuie să fie eliberat de o unitate medicala/serviciul de ambulanță pentru a vă putea programa la spitalizare de zi-Covid-19. Testul trebuie să fie efectuat cu maxim 14 zile anterior datei programării pentru spitalizarea de zi.
Locurile disponibile pentru Evaluare postCovid-19 (Interne,Infecțioase,Pediatrie) se afișează în data de 20 a fiecărei luni. Programările se efectuează online sau telefonic la tel: 0742-283 583 (L-V intre orele 13-19).
Pentru programare Evaluare Post Covid-19 alegeți una dintre specialitățile:
Adulți: -Evaluare PostCovid-19-Interne sau Copii: -Evaluare PostCovid-19-Pediatrie sau -Evaluare PostCovid-19-Infecțioase

Pentru Test TORCH programarile se fac online, alegand specialitate Boli Infectioase - Test TORCH. Pacientele se prezinta direct la cabinetul nr. 57,etaj 2, cu cartea de identitate, biletul de trimitere si cardul de sanatate. Rezultatele se primesc pe adresa de e-mail.
Pentru efectuarea testelor cutanate alergologice, este necesara intreruperea tratamentului antihistaminic cu cel putin cinci zile inainte! Aceasta programare nu include si programare pentru investigatii radiologice! Dupa administrarea picaturilor pentru dilatarea pupilei, nu puteti conduce timp de doua ore! Numarul de consultatii decontat de CJAS este limitat de fondurile primate. Consultatiile contra cost nu necesita bilet/programare.
{{s.Text}}
-- any county -- {{s.DenumireLocatie}}
-- any location -- {{s.depFelNume}}
-- any specialty -- {{s.SpecialitateNume}}
-- Any specialization -- {{s.SpecializareNume}}
-- any department -- {{s.depNume}}
-- Choose doctor -- {{s.medNume}}
search Search possible appoinments
Se încarcă datele...
{{m}} {{$row.DENUMIRETIPORAR}} {{$row.MEDNUME}} {{$row.DEPNUME}} {{$row.SPECIALITATENUME}}
Patient data
today
I have a positive PCR-SARS CoV2 test or a positive SARS CoV2 antigen test issued by a medical unit / ambulance service*:
I want to receive an SMS notification before with 30 minutes 1 hour 2 hours 6 hours 1 day 2 days 3 Days
I want to receive an e-mail notification before with 2 hours 6 hours 1 day 2 days 3 Days 1 week
check_circle Confirm appointment
{{dialogMessage}}
Ultima programare efectuată print Print
Exista o versiune mai noua a paginii. Continuarea folosirii versiunii actuale poate duce la programari cu erori. Va rugam sa reincarcati pagina.