Utilizator: {{ userName }}
Programări Consultații Program Ambulatoriu Program Gărzi Delogare
 


Autentificare
{{dialogMessage}}
{{s.Text}}
-- toate locațiile -- {{s.depFelNume}}
-- toate specialitățile -- {{s.SpecialitateNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
Căutare
{{source.pacient}} Nu exista un pacient care sa contina "{{searchPacient}}".
{{source.denumireServiciu}} Nu exista un tip serviciu care sa contina "{{searchService}}".
Tiparire
Se încarcă datele...
{{$row.pacient}} {{$row.denumireServiciu}} {{$row.status}} {{$row.progData}} {{$row.spital}} {{$row.adresaSpital}} {{$row.locatieNume}} {{$row.specialitateNume}} {{$row.depNume}} {{$row.medNume}} {{$row.pacTel}} {{$row.observatii}} {{$row.deUnde}} Anulare
today
:
*Pentru anularea analizelor PCR SARS CoV-2 si IgG SARS CoV cu plata, alegeti specialitatea Medicina de laborator.
-- -- {{s.SpecialitateNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
delete Anulare programare
Medicul își rezervă dreptul de a decala ordinea consultațiilor. Consultațiile contra cost nu necesită bilet de trimitere sau card de sănătate!
Certificatele medicale A5 pentru Colegiul Medicilor, OAMMR, rezidențiat, concursuri, examene, auto etc NU necesită programare. Fiind contra cost, solicitantul se adresează direct la casierie.
La Centrul de Evaluare se pot prezenta persoanele care au un rezultat pozitiv SARS-CoV-2 efectuat într-o unitate sanitară/farmacie, în primele 5 zile de la obținerea rezultatului pozitiv.
La nivelul Centrului de Evaluare are loc:
  1. Evaluarea clinica a pacientului: simptome, evaluare puls arterial, saturația sângelui cu 02, tensiune arterială, temperatura, greutate;
  2. Identificarea factorilor de risc;
  3. Evaluarea antecedentelor personale patologice/medicație pentru afecțiuni cronice, dacă este cazul;
  4. Interpretarea rezultatelor de laborator și rezultate imagistice.
Rezultatul testului *PCR-SARS CoV2 pozitiv sau *Test antigentic SARS CoV2 pozitiv, trebuie să fie eliberat de o unitate medicala/serviciul de ambulanță pentru a vă putea programa la Evaluare covid.
Pentru programare Evaluare Covid la specialitate se va alege Evaluare covid.
Pentru programare evaluare Post Covid(pacienti iesiti din perioada de izolare) la specialitate se va alege Evaluare post Covid, menţionând că este necesar BILETUL DE TRIMITERE de la medicul de familie.
Pentru programarea analizelor PCR SARS CoV-2, IgG SARS CoV și Test Antigen cu plată, la specialitate se va alege Laborator cu plata.
Pentru Test TORCH programarile se fac online, alegand specialitate Boli Infectioase - Test TORCH. Rezultatele se primesc pe adresa de e-mail.
Pentru dozarea Hemoglobinei Glicozilate (HbA1c) in cadrul programului national de diabet zaharat programarile se fac doar telefonic in intervalul orar 12-14 la numarul de tel: 0364-131-161 sau la ghiseu. Pentru efectuarea testelor cutanate alergologice, este necesara intreruperea tratamentului antihistaminic cu cel putin cinci zile inainte! Aceasta programare nu include si programare pentru investigatii radiologice! Dupa administrarea picaturilor pentru dilatarea pupilei, nu puteti conduce timp de doua ore!
Pentru programarea la ECOGRAFIE GENERALA(abdomen+pelvis) obligatoriu este nevoie de BILET DE TRIMITERE si se recomanda a nu se consuma in dimineata examinarii cafea, bauturi carbogazoase, alimente iar cu o zi premergatoare ecografiei a nu se consuma lactate, legume si fructe; cu o ora inaintea examinarii a nu se urina, iar daca ati urinat consumati 500 ml de apa; igiena corporala este obligatorie.
{{s.Text}}
-- orice județ -- {{s.DenumireLocatie}}
-- orice locație -- {{s.depFelNume}}
-- -- {{s.SpecialitateNume}}
-- -- {{s.SpecializareNume}}
-- orice departament -- {{s.depNume}}
-- toți medicii -- {{s.medNume}}
search Caută locuri disponibile
Se încarcă datele...
{{m}} {{$row.DENUMIRETIPORAR}} {{$row.MEDNUME}} {{$row.DEPNUME}} {{$row.SPECIALITATENUME}}
Datele pacientului
today
Am test PCR-SARS CoV2 pozitiv sau test antigentic SARS CoV2 pozitiv eliberat de o unitate medicala/serviciul de ambulanță*:
Doresc să primesc SMS de notificare cu 30 minute 1 oră 2 ore 6 ore 1 zi 2 zile 3 zile
Doresc să primesc un e-mail de notificare cu: 2 ore 6 ore 1 zi 2 zile 3 zile 1 săptămână
Sunt de acord cu internarea prin spitalizare de zi pe o durata de maxim 7 ore, cu efectuarea unui consult medical de specialitate, monitorizarea clinica si a parametrilor vitali, prelevarea de probe de sange si efectuarea unei investigatii radiologice pulmonare cu scopul aprecierii gradului de severitate al bolii.
check_circle Confirmă programarea
{{dialogMessage}}
Ultima programare efectuată print Tipărire
Exista o versiune mai noua a paginii. Continuarea folosirii versiunii actuale poate duce la programari cu erori. Va rugam sa reincarcati pagina.